Velkommen til Askes historier

Askes forside

Askes Stensamling

Askes fisk

Askes diverse

Askes venner

Oline

Gratis Spil

Gug Skole

Opdateret d. 22.4.2012

Skriv til mig påMin bedstefar hjælper mig:
Anders K Brandt
På denne side vil
jeg vise historier
som jeg selv har skrevetKapitel 1
Der var en gang en dreng der hed Albert.
De andre regnede ikke med at han ville blive til noget stort, fordi han var sådan en lille fyr og var utrolig slap. Han var forældreløs men var altid solbrændt også om vinteren. Han var meget fattig og havde ikke meget mad.


Kapitel 2
En dag da han gik ned ad gaden, så han en sort skygge falde ned over gaden, den var meget stor, så kiggede han op og så en sort ender-drage . Han tissede nærmest i bukserne af skræk fordi sådan en drage skulle, man ikke komme i kamp med.
Den skreg og brølede helt vildt. Han så at nabokonen var besvimet af skræk, men så så han, at der kom nogle vagter eller garder, hvad man nu helst vil kalde dem.
Garderne så også den og så begyndte de at kaste spyd på den men de knækkede som pinde-brænde.
Garderne blev meget bange da de så at spyddene knækkede de løb deres vej med.
Folk begyndte at råbe at der skulle ske noget med dragen den var begyndt at brænde et hus af Det var meget brændt og der var ikke særlig meget at gøre ved det fordi drage ild er noget specielt ild det kan ikke slukkes af vand det kan kun slukkes af dragespyt.
Folk blev meget glade da de så at hele hæren kom får at dræbe dragen. Den blev ikke glad da den så det. Hæren dræbte dragen ved et kæmpe slagsmål.
Men ilden kunne ikke slukkes det vidste Albert godt så han tænkte at han måtte gøre noget ved det.
Han tænkte at han måtte tage til ender, men hvor var der en portal?
Han tænkte sig om, når jo oppe på slottet men han kunde jo ikke komme op på slottet han var jo fattig, og det var kun rige mænd, folk ville lade komme ind på slottet. Men så piblede en tanke op i hovedet du kan altid gøre et forsøg du har jo ikke noget at miste. Han gjorde det, tanken sagde. Så begyndte han at gå op mod slottet han fik lov til at komme ind bag de kæmpe vægge han fik et glimt af portalen han gik derhen men så blev han grebet i armen og blev trukket væk fra portalen han tænkte så tæt på!


Kapitel 3
Han gik ned ad gaden han tænkte at de var så onde de havde bare smidt ham for porten det var mega strengt han måtte finde ud af hvordan han kom ind i for slottets mure. Men så da han havde gået lidt tid fik han en ide han kunne sneje sig ind når det var mørkt han tænkte at han var han kunne mærke at en kræft steg op ad ryggen og vider op til hovdet han begyndte at trække vejret hårdt og pludselig så han nået gult og rødt det var ild!!!
Han var blevet til en drage vov mand, det var vildt Syndes han. Nu kunne de vagter bare vente sig knald røde numser. Men han ville ikke gøre noget ondt. Han begyndte at gå ind til slottet det så en af vagterne og begyndte at angribe ham.
Men han var jo en drage så han sprøjtede ild lige smasken på dem og de begyndte at skrig han gik videre ind i slottet og gik hen mod portalen da han var nået der hen hoppede han på hovedet i portalen, han blev helt svimmel og pludselig stod han på nogle hårde sten han så op lige ind i fjæset på en sølvdrage ikke særlig farlig. Men kunne godt slå ihjel men den så mig vist som en ven fordi den sagde arbuuu!! Det lød ret nuttet syndes jeg men så sagde den hej hvad har bringt dig hertil lille drage på mit sprog!!
Det var underlig men jeg begyndte med at sige goddag med dig vil du hjælpe mig med slukke noget ild i menske-verdenen hvar? Det ville være en stor hjælp så sagde dragen med glæde kom lad os gå ud til portalen da de var gået ned til portalen hoppede de begge ned i den da de var tilbage gik de ned til det brændende hus folk stod som store demonstranter med hævede skilte hvor der stod vi vil have ilden slukket!!!!!!
Da de to drager var der henne begyndte de at spytte på ilden og plusedelig som den var kommet var den væk og der var intet brændt.

Det var enden på denne historie hej hej!